12 hónap – 12 alkotás – Szeptember

Már a 9. alkotásokat fogom mutatni a “12 hónap – 12 alkotás” kihívásból. Most is nagyon jó alkotásokat küldtek az alkotók. 🙂

Nagy Zsuzsa

Bocis üzenőtábla – rétegelt lemezből kézzel vágtam ki  az alapját, lecsiszoltam, majd festettem. Szeretem a bocikat, nem véletlenül csinálok elég sűrűn ilyen mintás dolgokat. 😀

Hainer Katalin

Ezt a swarovski fülbevalót láttam. Megcsináltam, megszerettem, mert egyszerűen mutatós szerintem. Szintén láttam a swarovski kulcsot is, mely lakásavatóra illó ajándéknak megfelel.

Prebendárcsik Éva

Őszhöz híven gesztenye figurákat csináltunk a fiammal. Egy fióka és egy Anya madár készült el, fiam koordinálásával. A gesztenyéket és a színeket ő választotta. Ragasztás, vágás az én feladatom volt.

Ádám Anita

A szeptemberi kihívásra ezt a kis egyszerű nyakéket szeretném megmutatni. Szivárvány holdkő gyöngyökből készült, egy kedves ismerősöm kérte az eljegyzésére ?

Mária Steidlné Csapó

A szeptemberi alkotás Szőlőt őrzök és nincsenek madarak ☺ Az örök szerelem, a Labradorit.

Makatics Eszter

Egy régebbi kedvenc szettem. Még abból az időszakból, mikor még kezdtem bontogatni szárnyaimat. Ebben is látszik, hogy kicsit különc vagyok, mert a fülbevalóim különbözőek.

És a legvégén a saját alkotásaimat fogom megmutatni – két új képemet. Egy cicát és egy kutyust. Ma befejeztem másik két kutyusos képet, ők már ebbe a hónapban tartoznak, de jövő héten megláthatod őket is, csak figyeld az oldalam 😉

Ha tetszett a bejegyzés, kérlek oszd meg másokkal is! Köszönöm! 😉

Nap és hold

Írta |2017-11-02T12:01:20+00:002017. október 1.|0 Hozzászólás

Szólj hozzá, érdekel a véleményed

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..