Újabb állatos képek készítése Gyarmaton – Élményfestés és Paverpol technika

Élményfestés és Paverpol foglalkozás - 2022.07. Gyarmat

Hétfőn Gyarmaton ugyanaz volt az alkotási téma, mint pénteken – domborműves, állatos képeket készítettünk. Viszont most kétszerannyi alkotni vágyó jött. 😀 Lássuk is, hogy ők milyen ügyesen készítették el a saját képüket. 😉

Olvass tovább

Állatos képek készítése a pápai Angyalboltban – Élményfestés és Paverpol technika

Élményfestés és Paverpol foglalkozás - 2022.07. Pápa - Angyalbolt

Az előző években a pápai alkotásokat nagyon élvezték a résztvevők, ezért szerettem volna oda szervezni egy újabb eseményt. Sajnos a régi helyen már nem lehet ilyen foglalkozásokat tartani, így új helyszínt kellett keresnem. És találtam is egyet – az Angyalboltot.

Olvass tovább

Fekete árnyas, állatos képek – Élményfestés és Paverpol technika Nyúlon, a csillagTÉRben

Élményfestés és Paverpol foglalkozás - 2022.07. Csillagtér

Idén az első alkotási lehetőség Nyúlon volt, a CsillagTÉRben. Ismét fekete árnyas, állatos képeket készítettek a résztvevők élményfestést Paverpol technikával kombinálva. Lássuk is, hogy hogyan haladtak az új jelentkezők!

Olvass tovább

Paverpol képek készítése otthon – alkotócsomagok

Paverpol képek készítése otthon - alkotócsomagok

Régóta szeretnéd már kipróbálni a Paverpol technikát? Vagy csak most hallottál róla először, de máris tele vagy kérdésekkel? Vajon mi ez és miket lehet vele alkotni? Ha igen a válaszod bármelyik kérdésre, akkor kattints a továbbra, mert most már otthonról is megtanulhatod a  Paverpol képek készítését!

Olvass tovább