Újabb állatos képek készítése Gyarmaton – Élményfestés és Paverpol technika

Élményfestés és Paverpol foglalkozás - 2022.07. Gyarmat

Hétfőn Gyarmaton ugyanaz volt az alkotási téma, mint pénteken – domborműves, állatos képeket készítettünk. Viszont most kétszerannyi alkotni vágyó jött. 😀 Lássuk is, hogy ők milyen ügyesen készítették el a saját képüket. 😉

Olvass tovább

Állatos képek készítése a pápai Angyalboltban – Élményfestés és Paverpol technika

Élményfestés és Paverpol foglalkozás - 2022.07. Pápa - Angyalbolt

Az előző években a pápai alkotásokat nagyon élvezték a résztvevők, ezért szerettem volna oda szervezni egy újabb eseményt. Sajnos a régi helyen már nem lehet ilyen foglalkozásokat tartani, így új helyszínt kellett keresnem. És találtam is egyet – az Angyalboltot.

Olvass tovább

Fekete árnyas, állatos képek – Élményfestés és Paverpol technika Nyúlon, a csillagTÉRben

Élményfestés és Paverpol foglalkozás - 2022.07. Csillagtér

Idén az első alkotási lehetőség Nyúlon volt, a CsillagTÉRben. Ismét fekete árnyas, állatos képeket készítettek a résztvevők élményfestést Paverpol technikával kombinálva. Lássuk is, hogy hogyan haladtak az új jelentkezők!

Olvass tovább

Fekete árnyas, állatos képek – Élményfestés és Paverpol technika Gyarmaton

Élményfestés és Paverpol foglalkozás - 2021.07. Gyarmat

Az előző két foglalkozást nagyon élvezték a lányok, így amikor felvetettem nekik, hogy lesz újabb lehetőség, akkor többen jelezték, hogy jönnének alkotni. A következő foglalkozás témája a fekete árnyas, állatos képek voltak – s most szintén az élményfestést és Paverpol technikát kombináltuk. 😉

Olvass tovább

Újabb mini, cicás képek – Élményfestés és Paverpol technika Gyarmaton

Élményfestés és Paverpol foglalkozás - 2021.07. Gyarmat

Ma újabb foglalkozást tartottam – a domborműves képek témája ugyanaz volt, minta múlt héten (itt találod az előzőt: Mini, cicás képek – Élményfestés és Paverpol technika Gyarmaton). Viszont egy teljesen új csapat volt – de ők ugyanúgy ügyesek voltak, mint a múlt heti alkotók.

Olvass tovább