100. bejegyzés

Hiszed vagy sem, ez a 100. bejegyzésem azóta, hogy elkezdtem blogot írni. Sokat gondolkodtam, hogy miről írjak most, végül úgy döntöttem, hogy egy kis összefoglalót írok az eddig történtekről.

2013. december 9. – úgy döntöttem, hogy másoknak is megmutatom az alkotásaimat és magát az alkotás folyamatát is, ezért egy ingyenes blogoldalon elkezdtem írni. A kezdeti lendület sajnos hamar elfogyott, a következő évben összesen 12 bejegyzést írtam.

Magyar blog

2014. augusztus 11. – létrehoztam egy facebook oldalt, a címe Alkotások szigete.

Facebook oldal

2015. január – láttam egy bejegyzést egy festő barátom facebook oldalán, aki 2014-ben 52 hét alatt 52 alkotást készített. Úgy döntök, hogy csatlakozom a kihívásához 2015-ben. Kiderült, hogy ez nem egy könnyű kihívás, de szerencsére sikerült 🙂 Ráadásul, így minden héten írtam egy-egy bejegyzést.

52 hét - 52 alkotás

2015. április – elkezdtem angolul is vezetni a blogomat. Egy másik ingyenes oldalra is regisztráltam és lefordítottam az összes bejegyzésemet. Május 8-án tettem közzé az új oldalt.

Angol blog

2015. augusztus – két blogot írtam két oldalon. Úgyhogy vettem egy tárhelyet és egy domain nevet. Aztán elkezdtem fejleszteni az új weboldalam.

2015. szeptember 12. – úgy döntök, hogy nyilvánossá teszem az oldalam. Fejlesztek, amikor van időm. Ez nehéz, mivel nekem ez egy teljesen új terület. Ráadásként  heti 2-re növeltem a bejegyzéseim számát. Ez sem egyszerű 😀

2016. február – újabb fejlesztések vannak az oldalamon – galériát, kezdőlapot hoztam létre, s a blogolós részt átnevezem „Alkotások szigete – blog”-ra. A facebook oldalamat is átneveztem. Az új oldal neve „Alkotások szigete / The island of creations”, mivel egyre több az angol olvasóm. És van pár új tervem is 🙂

Galéria

2016. március 24. – most a 100. bejegyzést írom, ami valójában a 200. bejegyzés, mivel 100 magyar és 100 angol bejegyzésem van 😀 Most meg szeretném mutatni Nektek a legjobb pillanatokat, melyeket NEKTEK köszönhetek! Látom hogy mennyi ember olvassa az oldalam és ez motivál és inspirál engemet, hogy írjam ezt az oldalt továbbra is. Még egyszer nagyon KÖSZÖNÖM!

Köszönöm - borítókép

A legjobb pillanatok

Pár Facebook kedvenc

12/52 – Húsvéti tojások – 1450 embert ért el

Facebook poszt

Karácsonyi … szaloncukor – 1198 embert ért el

Facebook poszt

Gondolkodjunk kicsit nagyobban… – 677 embert ért el

Facebook poszt

2016. február 29. – 100. facebook like

Facebook poszt

Itt meg tudod nézni hol olvassátok az oldalam. Amikor a képet délután csináltam, valaki Budapesten olvastam az oldalam 😀

Térkép

És ez a kedvenc bejegyzésem, melyet az édesanyám írt rólam a blogján (Anya, fűzz velem gyöngyöt!).

Anya fűzz velem blog

Szólj hozzá!