Mi a Paverpol? – Mini, Paverpol kisokos

Mini Paverpol kisokos - Mi a Paverpol?

Bár a Paverpol technikáról már egyre többen hallottak, mégis sokan nem tudják, hogy pontosan mit is takar ez a technika. Ezért úgy gondoltam, hogy elindítok egy blogsorozatot itt – a Mini, Paverpol kisokost. Ezekben a rövid bejegyzésekben a technikáról és a felhasználható anyagokról fogok írni.

Olvass tovább

Hogyan vásárolj a Redbubble-n?

Redbubble – vásárlás

Az utóbbi napokban két csomag kibontós videót is mutattam a Facebook oldalamon, amikben két új „terméket” mutattam meg, vagyis egy egy párnát és egy táskát a képeim lenyomatával: Mi lehet a piros csomagban?! és És mi lehet ebben a nagy piros csomagban?? Újabb csomag a Redbubble-ról. Mivel a Redbubble egy külföldi oldal, ezért úgy döntöttem, hogy készítek hozzá egy „vásárlási útmutatót”, hogy ha kedvet kaptál a vásárláshoz, akkor könnyebb dolgod legyen.

Olvass tovább

Paverpol kisokos – Mi az a Paverpol?

Paverpol kisokos

Egyre többen hallottak már a Paverpol technikáról, s az utóbbi években egyre jobban terjed itt Magyarországon, de még sokaknak ismeretlen ez a technika vagy csak a textilszobrászattal kötik össze. Akkor öntsünk tiszta vizet a pohárba! Lássuk, hogy mi ez a technika, honnan ered, hogyan kell használni és milyen csodákat lehet vele alkotni.  😉

Olvass tovább

Képválasztó kisokos – vagyis hogyan találd meg a lakásodba illő képet

Kép felrakás

Képválasztó kisokos, vagyis segítő anyag képválasztáshoz a lakásunkba? Sokaknak lehet, hogy most kicsit felszaladt a szemöldöke, mivel sajnos sokan úgy gondolják, hogy bemennek egy boltba, közösen kiválasztanak egy nekik tetsző képet, s az biztosan tökéletesen fog oda illeni, ahova gondolják. A jó esetben ez így is van, de mint ahogy a lakás bútorait is gondosan kell összeválogatni, így a képet is célszerű alaposan átgondolni, hogy jól mutasson helyiségben.

Olvass tovább