Milyen kiszerelésben kapható a Paverpol? – Mini, Paverpol kisokos

A Paverpol kitalálói gondoltak a technikai kipróbálóira és a rutinos, nagy léptékben gondolkodókra is. Így több kiszerelésben is kaphatóak a különböző színű Paverpol ragasztók. Lássuk is sorban, hogy mekkorák ezek a kiszerelések!

Milyen kiszerelésben kapható a Paverpol?

Ha láttad a „Mini, Paverpol kisokos” blogsorozat korábbi részeit, akkor ezzel az információval már találkozhattál, de most itt összefoglalom egyben mindet:

  • a mini 250 ml – ez tubusos. Aprólékos alkotásoknál ajánlott vele dolgozni vagy ha valahova kell még egy kis mennyiség, akkor könnyebb belőle odanyomni. Természetesen nagyobb alkotást is lehet vele csinálni, de a nagyobb textileket célszerűbb a dobozokba nyomni. Előnye, hogy kicsi az esélye, hogy a textiled csöpögni fog a Paverpol-tól.
  • a kicsi 500 g – ez kipróbálásra tökéletesen alkalmas, mivel ebbe, ha kicsit nehezebben is, de bele tudod már mártani a kisebb textileket (az alkotócsomagos minta alkotásokat ilyenből készítettem)
  • a normál 1 000 g-os – ezt szokták leggyakrabban venni. Ha kipróbáltad már a technikát és szeretnél még többet alkotni vele, akkor számodra ez a tökéletes választás. A mérete akkora, mint a nagy kiszerelésű tejfölös doboznak – de ezt semmiféleképpen ne kóstold meg. 😉 Az élő foglalkozásokon kicsi vagy normál méretű dobozzal szoktunk alkotni.
  • és van a nagy, ami 5 000 g-os vagy 5 750 g-os – ha imádod a technikát és sokat-sokat akarsz alkotni, akkor már ezt a mennyiséget válaszd! A fehér és az átlátszó 5 000 g-os, a többi szín pedig 5 750 g-os kiszerelésben kapható.

Mini Paverpol kisokos - Paverpol kiszerelések

Van kérdésed a technikáról, amit fel szeretnél tenni? Kattints ide és nézd meg a Mini, Paverpol kisokos többi részét! Vagy tedd fel hozzászólásban a kérdésed! 😉

Ha pedig szeretnéd majd kipróbálni ezt a technikát, Paverpol-t ezen a linken találsz: Alapanyagok.

Ha pedig otthon szeretnéd kipróbálni, hogy milyen domborműves képet készíteni Paverpol-lal, akkor kattints erre a linkre, ha az egészet domborműves képet szeretnéd önállóan elkészíteni: Alkotócsomagok. Vagy kattints ide, ha „csak” domborműves képet szeretnél először festeni: Élményfestő csomagok.

Szólj hozzá!