Gobelin kiállítás lesz a Camponában…

Az Országos Kézimunka Kiállításról már tavaly is olvastam, de „kicsit” messze van tőlem, így egy győri kiállításra neveztem be tavaly két gyöngygobelin képemet. Idén viszont úgy döntöttem, hogy mindenféleképpen ott leszek!

Az Országos Kézimunka Kiállítás a Camponában lesz május 13-tól 20-ig. 5 alkotással lehetett nevezni, úgy döntöttem hogy kettővel nevezek be. Igen ám, de az alkotásokat fel is kell juttatni! Ezért április 29-én egy jó nagy és jól becsomagolt csomaggal buszoztam, vonatoztam és helyi buszoztam fel Budapestre, a Nagytétényi út 37-45-be. Reggel 7-kor indultam és mivel minden csatlakozást szerencsésen elértem, így fél 11-kor leadtam a két alkotásom, amik nagyon tetszettek nekik. Hogy miket? Emlékszel a Tavasz című gobelinemre? Ebben a bejegyzésben olvashattál róla: 52 hét – 52 alkotás – 12. alkotás – Tavasz.

Gyöngygobelin - Alfons Mucha - Tavasz

Ezt a 25 x 65 cm-es gyöngygobelin képet most élőben is láthatod Budapesten! És mi a másik? Az legyen meglepetés! De van egy olyan érzésem, ha meglátogatod a kiállítást, rögtön fel fogod ismerni. 😀

Ráadásképp holnap velem is tudsz találkozni. Ugyanis a kiállítás megnyitója május 13-án lesz 13 órakor, a Nagytétényi út 37-45.  a földszint 313.-ban. Remélem találkozunk!

“Gobelin kiállítás lesz a Camponában…” bejegyzéshez 2 hozzászólás

Szólj hozzá!