Színes Világ című kiállítás Lébényben – készülődés és megnyitó

Ígértem egy beszámolót a legújabb kiállításomról, s ma végre volt egy kis időm megírni ezt a bejegyzést. De hogyan is kerültem Lébénybe?

Egy kiállítás szervezésben rengeteg munka van, akár közel, akár távol van a kiállítótól a helyszín. Igaz, minél nagyobb a ember rutinja, annál könnyebb egy kicsit. Nekem ez a helyszín már messzebb van kissé, viszont van egy kapcsolatom Lébényben. 2 évvel ezelőtt ismerkedtem a lébényi polgármesterrel, Kovács Gáborral egy fotótanfolyamon Győrben. Már akkor beszélgettünk a lehetőségekről, de végül csak idén tavasszal vettem fel vele újból a kapcsolatot, s igent mondott egy kiállításra a lébényi Civil Cetrumba. A szervezés elkezdődött – a helyszín megnézése, időpontok letisztázása, műsor szervezése, stb. Itt is köszönöm Laki Ibolya és Árendás Anikó segítségét a szervezésben!

A képek kiválogatása sem könnyű feladat. 😉

https://fb.watch/fFLUVBFfd4/

A legfontosabb rész – a képek elvitele – pár nappal a megnyitó előtt történt, szerdán. Ekkor raktuk fel őket közösen Anikóval – igaz, a tervezett  elrendezés kissé megváltozott. 😀

https://www.facebook.com/vivienhollcom/videos/446785809246912/

https://www.facebook.com/vivienhollcom/videos/429221227700805/

 

Minden készen volt, s már csak a pénteken vártam nagyon izgatottan. 🙂 Az előző héten sok meghívó kiment, s több helyen megosztották a megnyitó napját, kíváncsian vártam hogy vajon hányan jönnek el: Lébény Facebook oldalán és a Kisalföldben is.

Lébényi kiállításról újságcikk a Kisalföldben

Végül elérkezett a megnyitó napja, szeptember 13., péntek. 😉 Anikó kedves szavai után a Csiripiszli, Ribizli Énekegyüttes és Citera Zenekar adott elő egy rövid műsort, majd az édesanyám bemutatott engem, s utána én is beszéltem egy kicsit az alkotásimról.

Lébényi kiállítás 2019.

Lébényi kiállítás 2019.

Lébényi kiállítás 2019.

Lébényi kiállítás 2019.

A Vendégkönyvembe is került pár bejegyzés a kiállítás alatt. Remélem, azóta sok új belekerült már. 😉

Lébényi kiállítás 2019.

S az egyik ékszerem is új gazdára talált Anikónál. 🙂

Lébényi kiállítás 2019.

További képeket a linkekre kattintva láthattok a Facebook-on. Köszönöm, hogy ennyit fotóztál a kiállításom megnyitóján Bögi Tamás!

Lébényi kiállítás 2019.

Szeretnéd megtekinteni a kiállításomat élőben? Szeptember 26-ig a nyitvatartási időpontokban megteheted. Ha írsz a vendégkönyvbe egy kedves üzenetet, akkor azt előre is köszönöm! 🙂

Szólj hozzá!