Van még pár kérdésed mielőtt megveszed az egyik alkotást? Íme néhány válasz, de ha van még más is, akkor írj egy üzenetet az info@vivienholl.com email címre.

A GLS futárszolgálattal fogom feladni a nagyobb csomagokat (ami az egyik legnagyobb futárszolgálat az európai piacon), a kisebb csomagokat (pl. ékszerek) pedig a Magyar Postával.

A fizetés előre utalással történik – a megrendelés végelegesítése után kapni fogsz egy e-mailt a pontos részletekkel.

Száraz ruhával tudod portalanítani, az apró részeken ecsettel. Semmiképp se töröld le nedves ruhával, mivel akril festékkel készülnek a képek. A helytelen tisztításból származó hibákra nincs garancia!

Maga a nyaklánc lánca és a kapcsok nikkelmentesek, de medálalapok sajnos nem. Bár a medálalap valószínűleg csak a ruháddal fog érintkezni, mégsem javaslom így az ékszereim hordását, ha nikkelérzékeny vagy. Ha lesz teljesen nikkelmentes ékszerem, akkor azt jelezni fogom a webshopban.

Nem, jelenleg nem lehet egyénileg, a neked tetsző festmény lenyomatával kérni üveglencsés ékszert, csak a már készen levőkből lehet választani. Természetesen jelezheted, hogy neked ez a medálalap és kép tetszene együtt, s lehet, hogy fog olyan is készülni utána, de ezt nem tudom előre garantálni.