GYIK2018-02-01T12:37:10+00:00

Gyakran ismételt kérdések

Jelenleg a GLS Futárszolgálattal vagyok szerződésbe, így csak velük szállíttatok.

Nem, jelenleg csak közvetlen banki utalással lehet fizetni minden esetben.

Száraz ruhával tudod portalanítani, bizonyos részeken ecsettel. Semmiképp se töröld le nedves ruhával, mivel akril festékkel készülnek a képek. A helytelen tisztításból származó hibákra nincs garancia!

Az alapanyagokat úgy vásárolom az ékszerekhez, hogy nikkelmentes alapanyagokat kérek. Jelenleg az összes peyote ékszerszettem nikkelmentes alapanyagból készül, ha lesz olyan, ami nem, azt is külön jelezni fogom a leírásban. Az üveglencsés ékszerek lánca nikkelmentes, de a medál alapja NEM!

A karkötők adott méretre készülnek egy-egy lánchosszabbítóval kiegészítve. Azonban lehetőség van egyedi ékszerszett, s így egyedi méret kérésére is.

Természetesen! A termékek között találsz olyan nevű terméket, hogy “Egyedi alkotás rendelése …”. Itt egy űrlappal tudod felvenni velem a kapcsolatot. Próbáld meg minél részletesebben megadni, hogy mit szeretnél kérni. A pontos árat ez alapján tudom meghatározni – az ár kicsit többe fog kerülni, mint a webáruházban lévő termékeké, ugyanis valószínűleg kell külön alapanyagot beszereznem.

Miután megbeszéltük az egyedi kérésedet és jóváhagytad a rendelésed, küld el az adataidat és a rendelés összegét. Az összeg megérkezte után látok neki az alkotásnak, az elkészítési időt a pénz megérkezési napjától számolom.

Még egy fontos dolog – az egyedi alkotásoknak külön elkészítési ideje van (amiben a szállítási idő nincs benne). Ezt a termék leírásában jelzem, de itt is kiírom:

  • peyote ékszer – 1 hét
  • peyote kép – 1 hónap
  • paverpol kép – 2 hét
  • bögre – 1 hét
  • üveglencsés medál – 1 hét

Természetesen igyekszem az alkotással minél előbb elkészülni, azonban bizonyos esetekben alapanyagot is kell beszereznem és több egyedi rendelésem is lehet.

Lehetőség van a sürgősségi rendeléssel is kérni egyedi alkotást, ez esetben felárat számolok fel.