Gyakori kérdések és válaszok

Bármit is vásárolunk akár boltban, akár online, gyakran merülnek fel bennünk kérdések. Lehet, hogy valami teljesen új dolgot akarunk venni, de hiába olvassuk el a tulajdonságait a terméknek, azt sem tudjuk, hogy mi mit jelent… Vagy egyszerűen túl sok a választék, s nehéz a döntés… Ezért szoktak a boltokban az eladók segíteni, vagy a webáruházakban a gyakori kérdések.

Én is ezért kezdtem el összegyűjteni a kérdéseket, amik felmerülhetnek azokban, akik a webáruházamba jutnak. Ezeket a kérdéseket-válaszokat megtalálhatod erre a linkre kattintva: GYIK

De videóban is elkezdtem válaszolni a kérdésekre, hiszen valakik ezt a formát kedvelik jobban, vagy már gondolkodnak azon, hogy szeretnének valami képet/ékszert/kendőt, stb. vásárolni, de még nagyon az elején vannak a kutakodásnak, még csak megfogalmazódott az ötlet. Ha a Facebook-ot kedveled, akkor ide kattints: Facebook – GYIK,  ha pedig a Youtube-ot, akkor ide kattints: Youtube – GYIK.

Vagy ha még nagyon a képkeresés elején vagy, s nem csak azért nem tudsz dönteni, mert túl nagy a választék, hanem fogalmad sincs, hogy merre indulj el, akkor ajánlom figyelmedbe a Képválasztó kisokost, ahol 5+1 kérdést találsz. 😉

Ha pedig a Paverpol technikáról lennének kérdéseid, amivel alkotok, akkor pedig a Paverpol kisokost olvas el. 😉

És ha még mindig maradt kérdésed, akkor tedd fel bátran hozzászólásban vagy üzenetben az info@vivienholl.com email címre!

Szólj hozzá!