12 hónap – 12 alkotás – Április

Most pedig a áprilisi alkotásokat fogom megmutatni. Ebben a hónapban is csodálatos alkotásokat küldtek a csatalakozott alkotók. Lássuk csak, miket is alkottak…

Nagy Zsuzsa

Egy újabb rétegelt lemezből készült használati tárgyat mutatok be, amit kézzel vágtam  ki a lemezből, megcsiszoltam és festettem. Ezt a macskát egy internetes nézelődés alkalmával láttam meg, de én azóta nagyon sok színben és méretben készítettem el és csak egy kicsit hasonlít az eredetire. A másik kedvencem, amit nagyon szeretek festeni…

Nagy Zsuzsa 2017. április

Hainer Katalin

Ebben a hónapban nem csak ékszereket, hanem könyvjelzőket is készítettem. Most ezeket mutatom meg.

Hainer Katalin 2017. április

Hainer Katalin 2017. április

Prebendárcsik Éva

Ez még kicsit húsvét ? A munkahelyemen a fiúk ilyen fa tojásokat kaptak ajándékba. Az első képen látszik a kiindulási alap és égetés utáni állapot. A következő kép közelebbről látszik a majdnem kész tojás. A 3.-4. képen pedig a lakkozás menete látszik. Összesen 8 darabot készítettem.

Prebendárcsik Éva 2017. április

Prebendárcsik Éva 2017. április

Prebendárcsik Éva 2017. április

Prebendárcsik Éva 2017. április

Ádám Anita

Ezeket a cuki kis holdkő gyöngyöket barátnőm hozta nekem, néhány héttel ezelőtt. Az egyik kedvenc kövem, és ráadásul az egyik horoszkóp szerinti szerencse kövem is a holdkő. Szerettem volna valami különlegeset készíteni belőle…. ilyen lett ?

Ádám Anita 2017. április

Ádám Anita 2017. április

Ádám Anita 2017. április

Brútyó Viola

Most egy egyszerű tavaszi bogárkát hoztam, egy katicát.

Brutyó Viola 2017. április

Mária Steidlné Csapó

Ezek az ékszerek ajándékba készültek, a sok segítségéért.

Steidlné Csapó Mária 2017. április

Makatics Eszter

Ez a terítő egyik nagy büszkeségem. Édesanyám névnapjára készült frivolitás technikával. Az utóbbi időben ebben a technikában próbálok elmélyülni és alkotni.

Makatics Eszter 2017. április

És most a saját alkotásom mutatom meg. Ebben a hónapban sokat alkottam – nemsokára meg lesz mutatva az összes -, de ez lett az egyik kedvencem. Az Éjféli tánc. A készítéséről itt tudsz olvasni: Éjféli tánc.

Paverpol - Éjféli tánc

Szólj hozzá!