12 hónap – 12 alkotás – Január

Már túl vagyunk az első hónapon. 🙂 Január 1.-én feltettem egy kihívást, a „12 hónap – 12 alkotás”-t. 5-en elfogadták a kihívást és csatlakoztak hozzám. Az ő alkotásaikat fogom most bemutatni.

Mindenki, aki jelentkezett először pár mondatot írt magáról, majd a művéről.

Prebendárcsik Éva vagyok egy 3 éves kisfiú anyukája, mellette dolgozok, és amikor időm engedi alkotok is. Főleg gyöngyöt fűzni szoktam, de most új hobbi hódít nálam, ez a pirográf képek készítése. Most ebben a hónapban egy ilyen tárggyal indulnék el. Barátnőm kérésére készült. Egy medál. A képet együtt választottuk ki ami alapján készült a medál.

Az első képen a végeredmény látszik, a középső alapján lett megcsinálva, az utolsón pedig égetés előtti állapotban van még. Szeretem ezt a technikát, mert egyszerű  és gyors, mégis szerintem sok mindent lehet vele díszíteni. Egyedi munkák hozhatóak létre.

Prebendárcsik Éva 2017. január

Prebendárcsik Éva 2017. január

Prebendárcsik Éva 2017. január

Ádám Anita vagyok, kicsit több, mint 4 éve készítek drótékszereket. Mivel nem tudtam eljutni tanfolyamra mindent itthon tanultam az internetről, vagy magamtól jöttem rá. Még nem érzem magam profinak, sok a tanulni valóm, de minden pillanatát élvezem, és az elkészített ékszerek rengetek sikerélményt nyújtanak  Ez a nyakék az egyik legfrissebb nemrégen lett kész. Ezüstözött vörösréz drótot, és tenyésztett gyöngyöt használtam hozzá.

Ádám Anita 2017. január

Ádám Anita 2017. január

Ádám Anita 2017. január

Brútyó Viola vagyok, 7 éves korom óta gyakorlom a gyöngyfűzést, de sosem voltam elég biztos a tudásomban. Ezért is van az, hogy a zsákocskát már 10 évvel ezelőtt elkészítettem, a manó viszont most csináltam csak meg először. Pedig nem is volt bonyolult, csak egy fagyöngyöt és némi festéket kellett hozzá szereznem.

Ő lenne az én idei első alkotásom, egy álommanó. A Gyöngyből készült kabalák és talizmánok című könyvből készítettem.

Brutyó Viola 2017. január

Mária Steidlné Csapó vagyok, egy három gyerekes anyuka, hobbi szinten barkácsolok ékszereket. Az oldalam a Mary ékszer. A Labradorit a kedvenc kövem és szeretek medált készíteni.

Steidlné Csapó Mária 2017. január

Makatics Eszter vagyok és Siófokon élek és alkotok. Gyöngyfűzéssel, gyöngyhorgolással, keresztszemes hímzéssel és gobelin hímzéssel foglalkozom. Az EszterStyle Facebook oldalán megtekintheted eddigi munkáimat. Most Kovács Éva „Loretta” szettjét fűztem meg. Azért választottam ezeket a színeket, mert egy elegánsabb szettet akartam készíteni.

Makatics Eszter 2017. január

És legutoljára a saját alkotásom mutatom meg. Remélem bemutatkoznom már nem kell. 😀 Ez egy madárfészek Paverpol technikával. A mohához Paverstand-ot és Paverstone-t is használtam, a levelek pálma levelek, amiket befestettem.

Paverpol - Madárfészek

“12 hónap – 12 alkotás – Január” bejegyzéshez 2 hozzászólás

  1. Csudaérdekes dolgok. A madárka nagyon aranyos. A drótékszekek elég különlegesek, lehet velük villogni, mert ilyen sem jut minden nőnek.

    Válasz

Szólj hozzá!