Most a júliusi alkotásokat fogom megmutatni a “12 hónap – 12 alkotás” kihívásból. Tombol a nyár, az emberek többsége nyaral, de így is kaptam csodás alkotásokat 😉

Nagy Zsuzsa

Az utolsó nap végre sikerült alkotni  és a szerelmemnek hódolhattam. Fűztem. Egy Ewa mintát készítettem. Szeretem a mintáit fűzni, mert az úgy van jól, ahogy le van írva.

Hainer Katalin

Ebbe a hónapban a fülbevalók domináltak. Próbálkoztam olyan mintával, amit még nem csináltam. És a hajócsipkés fülbevalómból is elkészült a második.

Prebendárcsik Éva

Júliusba ismét volt időm gyöngyözni. Így készülhetett el ez a 2 virág – egy rózsa a Mesés gyöngyök oldalról és egy liliom.

Ádám Anita

A júliusi kihívásra ezt a gyűrűt hoztam. Egyik kedves ismerősöm kérte, mert szerette volna eljegyezni a barátnőjét. Nagyon örültem a felkérésnek.

Mária Steidlné Csapó

Ezt a Moonstone ékszerszettet készítettem júliusban.

Makatics Eszter

Ebben a hónapban egyik kedvenc munkám szeretném megmutatni. Herringbone technikával készült karkötő, amit készíteni imádtam és hordani is imádom. ?

És most a saját alkotásaimat fogom megmutatni – 4 db kicsi (16 x 16 cm) Paverpol képet. Egy-egy szalvétából indultak ki a képek, melyek egy részét a Paverpol technikával kidomborítottam.

Ha tetszett, kérlek oszd meg másokkal is!

Nap és hold