Most a júniusi alkotásokat fogom megmutatni a “12 hónap – 12 alkotás” kihívásból.  Már a félidőnél tartunk. 😉 Vajon most mit alkottak az alkotók?

Nagy Zsuzsa

A júniusi alkotásom a lányomék ruhája. Autentikus, török kori esküvőjük volt, hagyományos ruhákban és kellékekkel. Egyedül nem tudtam volna az összes darabot megvarrni, ezért a szertartásban szereplő személyek ruháiban segítséget kaptam. Viszont a lányom, unokám  és vejem ruháit én készítettem, a vejem irányítása alapján.

Hainer Katalin

Júniusi képem egy hajócsipkés fülbevaló. Ezt a technikát véletlenül láttam meg, és nagyon megtetszett. Ez az első ilyen fülbevalóm, amit szeretnék megmutatni. Van benne még hiba, de én büszke vagyok rá. Még szeretnék ezzel a technikával sok mindent megvalósítani, ahogy az időm engedi.

Prebendárcsik Éva

Gyöngyből készült tulipán, kis üvegbe zárva. Az ötlet hogy üvegbe tegyem onnan jött, hogy ha csak simán kitesszük a polcra, akkor porosodik és nehéz takarítani. Így viszont az üveg meg védi!

Ádám Anita

A júniusi kihívásra ezt a holdkő medált szeretném megmutatni… A követ páromtól kaptam házassági évfordulónkra, kedves kis meglepi volt, ? így ez a kis medál a szívemhez nőtt, és ez lett az egyik kabalám. ?

Mária Steidlné Csapó

Egy kis szett ? egy Howlit rajongónak. Nagyon tetszett neki ?, amikor megkapta.

Makatics Eszter

Ebben a hónapban egy gyöngyhorgolt szettet szeretnék megmutatni nektek. Húgomnak készült kérésre.

És most a saját alkotásom mutatom meg. Két kisebb Paverpol képet – afrikait. Ezeket külön-külön is ki lehet rakni, de akár egy kétrészes szett is lehet.