12 hónap – 12 alkotás – Június

Most a júniusi alkotásokat fogom megmutatni a „12 hónap – 12 alkotás” kihívásból.  Már a félidőnél tartunk. 😉 Vajon most mit alkottak az alkotók?

Nagy Zsuzsa

A júniusi alkotásom a lányomék ruhája. Autentikus, török kori esküvőjük volt, hagyományos ruhákban és kellékekkel. Egyedül nem tudtam volna az összes darabot megvarrni, ezért a szertartásban szereplő személyek ruháiban segítséget kaptam. Viszont a lányom, unokám  és vejem ruháit én készítettem, a vejem irányítása alapján.

Nagy Zsuzsa 2017. június

Nagy Zsuzsa 2017. június

Hainer Katalin

Júniusi képem egy hajócsipkés fülbevaló. Ezt a technikát véletlenül láttam meg, és nagyon megtetszett. Ez az első ilyen fülbevalóm, amit szeretnék megmutatni. Van benne még hiba, de én büszke vagyok rá. Még szeretnék ezzel a technikával sok mindent megvalósítani, ahogy az időm engedi.

Hainer Katalin 2017. június

Prebendárcsik Éva

Gyöngyből készült tulipán, kis üvegbe zárva. Az ötlet hogy üvegbe tegyem onnan jött, hogy ha csak simán kitesszük a polcra, akkor porosodik és nehéz takarítani. Így viszont az üveg meg védi!

Prebendárcsik Éva 2017. június

Prebendárcsik Éva 2017. június

Prebendárcsik Éva 2017. június

Ádám Anita

A júniusi kihívásra ezt a holdkő medált szeretném megmutatni… A követ páromtól kaptam házassági évfordulónkra, kedves kis meglepi volt, ? így ez a kis medál a szívemhez nőtt, és ez lett az egyik kabalám. ?

Ádám Anita 2017. június

Mária Steidlné Csapó

Egy kis szett ? egy Howlit rajongónak. Nagyon tetszett neki ?, amikor megkapta.

Steidlné Csapó Mária 2017. június

Makatics Eszter

Ebben a hónapban egy gyöngyhorgolt szettet szeretnék megmutatni nektek. Húgomnak készült kérésre.

Makatics Eszter 2017. június

És most a saját alkotásom mutatom meg. Két kisebb Paverpol képet – afrikait. Ezeket külön-külön is ki lehet rakni, de akár egy kétrészes szett is lehet.

Paverpol - Afrika 1.

Paverpol - Afrika 2.

Szólj hozzá!