12 hónap – 12 alkotás – Május

Most a májusi alkotásokat fogom megmutatni a „12 hónap – 12 alkotás” kihívásból.  Lássuk csak, miket is alkottak az alkotók…

Nagy Zsuzsa

Ez egy konyharuha fogas, egy almás szett egyik darabjára. Ez rétegelt lemezből készült, kézzel vágtam ki, festettem és lakkoztam.

Nagy Zsuzsa 2017. május

Hainer Katalin

Ennek a medálnak az a különlegessége, hogy kétoldalt hordható.

Hainer Katalin 2017. május

Hainer Katalin 2017. május

Hainer Katalin 2017. május

Prebendárcsik Éva

Ebben a hónapban kicsit mást mutatnék. Csak részben enyém az alkotás… Ugyanis a kicsi fiam a segítségemmel gyöngyöt fűzött! 3 és fél éves a kisfiam, és érdekes, hogy ez nagyon lekötötte. 🙂

Prebendárcsik Éva 2017. május

Prebendárcsik Éva 2017. május

Prebendárcsik Éva 2017. május

Ádám Anita

A kihívásra most ezt a kis gyűrűt hoztam. Maradt itthon egy kis darab 935-ös ezüst drótom, ami már kevés lett volna, medálnak, vagy bármilyen más ékszernek, ezért ez a kis gyűrű lett belőle. Nem adta meg magát könnyen az ezüst, és kisebb harci sérüléseim lettek, de sikerült, és azóta a szívem csücske lett az eredmény. 🙂

Ádám Anita 2017. május

Brútyó Viola

Ebben a hónapban a páromtól kértem tippet, hogy mit látna szívesen a kis állatkertjében. Ő teknőst kért, szóval teknőst kapott. ?

Brutyó Viola 2017. május

Mária Steidlné Csapó

Rózsa gyűrű színes dróttal, mert nyár van és fő a vidámság. Ez már a második. Az elsőről elfelejtettem fotót készíteni. Ugyan ilyen színben raktam össze. Elajándékoztam egy nagyon kedves hölgynek.

Steidlné Csapó Mária 2017. május

Makatics Eszter

Ebben a hónapban ezt a saját horgolású shrugot szeretném megmutatni nektek. Már nagyon régen szerettem volna egy ilyen darabot, ezért büszke vagyok magamra ?

Makatics Eszter 2017. május

És most a saját alkotásom mutatom meg. Májusban egy „kis” meglepetéssel készültem nektek, de azért alkottam is. 😉 Például néhány lovas képet, mint ez, hiszen Lovakkal szép az élet. 😉 A meglepetést meg remélem, hogy ma már meg tudom mutatni (ezért volt a visszaszámlálás), ha nem, akkor jövő hét elején, de akkor biztos.

Paverpol - Egyedül

Szólj hozzá!