Most a márciusi alkotásokat fogom megmutatni. Újabb nagyszerű alkotásokat kaptam, nézzétek milyen jó kreatív mindenki! 😉

Nagy Zsuzsa

Most az egyik kedvenc témámat választottam. Imádok lepkéket készíteni, festeni… 4 mm-s rétegelt lemezből, kézzel vágtam ki, majd festettem.

Hainer Katalin

Ezek Capricho karkötő variációk. Én nagyon szeretem ezt a típusú karkötőt. Egyszerű és mutatós a kézen.

Prebendárcsik Éva

Most akkor a pandamacit fával mutatom meg. Megrendelésre készült, születésnapi ajándéknak. Nem tökéletes, de egyik legnagyobb kihívás volt számomra, mert adott volt hogy mit szeretnének, de a kivitelezés rám volt bízva. Nagyon szerettem készíteni és büszke vagyok rá!

Ádám Anita

Sokat gondolkodtam, hogy mit mutassak meg most. Ez nyakék és a fülbevalók a sógornőm menyasszony ékszerei voltak tavaly. Nagyon örültem, amikor megkért, hogy én készítsem el neki. A kérése csak annyi volt, hogy ne legyen benne gyöngy, és, hogy kék legyen, mert kell valami kék is a menyasszonyra. Ilyen lett.

Brútyó Viola

A márciusi alkotásom Cleo nevű kutyusom gyöngymása lett. Mintát a Pinterest-en találtam hozzá ☺

Mária Steidlné Csapó

Réz alapú horgolt medál, üledékes jáspis gyöngyökkel – amikor a két hobbi találkozik.

Makatics Eszter

Ez egy új technika, ami már régóta birizgálta a fantáziámat. ? Ezért most újra neki álltam és végre sikerült is rájönnöm, hogyan is kell egy ilyen hajó csipkét készíteni. Ezek az elsők, de úgy érzem nem az utolsók. ? Fogadjátok sok szeretettel az e havi alkotásomat. ?

És most a saját alkotásom mutatom meg, ami egy újabb Paverpol-os alkotás. 😉 A Paverpol oktatói találkozón csináltam, itt olvashatsz a készítéséről: Vörös rózsák.

Vörös rózsák/Red roses

Ha tetszett, kérlek oszd meg másokkal is! ?

Nap és hold