🐻 Egy mackó, két mackó,… 3860 mackó :D

Pár napja láthattatok a facebook oldalamon egy Mackókiállításos plakátot… Ma elmentem megnézni a kiállítást – és elképesztően jó!

Hol is van pontosan? A Pegazus Színházban található a kiállítás, címe: Pápa Szent István út 4.. Minden évben 1 hétig több ezer mackó látható a színház belsejében (idén február 18-tól 22-ig, 9:30-12:00 és 14:00-17:00 között, úgyhogy siess, ha idén látni szeretnéd 😉 ). Az épület bejárata „kicsit” el van rejtve, ugyanis a színház a földfelszín alatt található közel a pápai főtérhez, de ha meglátod a narancssárga táblát és az ajtót, akkor már nyert ügyed van. Nyomd le a kilincset, menj le a lépcsőn… A lépcsőfordulóban már fogad néhány mackó, de balra fordulva feltűnik még egy ajtó. Ez visz be a mesevilágba, de mielőtt belépsz, olvasd el figyelmesen a táblát!

Mackókiállítás - Pápa 2019.

Majd lépj be a mackók közé! 😀 Van itt mindenféle mackó – mindenféle anyagból és mindenféle méretben. Mackó mackó mellett, mackó mackó hátán, mackók a levegőben, mackók a polcokon, mackók a dobozokban, mackók a székeken, mackók a lépcsőn, mackók mindenhol! Leírni nem lehet a látványt, ezt LÁTNI KELL élőben Sarkadi Nagy László gyűjteményét!

De azért néhány képet készíttettem. Máris mutatom a kedvenceimet – az általam készített gyöngymackókat. 🙂 Nagyon könnyű megtalálni őket. 🙂

Mackókiállítás - Pápa 2019.

De máris mutatom a többi mackót is.

És még rengeteg mackó látható a színházban, úgyhogy ha a héten Pápa felé jársz, akkor mindenképpen ugorj be. 🙂 Reméljük nemsokára lesz egy állandó helye is a mackóknak, s egy nap állandó kiállítás lesz belőlük. 😉

Szólj hozzá!