Éjjeli séta – egy domborműves, kutyás kép készítése Paverpol technikával

Alkotások készültek az utóbbi időben (ha ritkábban is), de blogbejegyzések a készítésről elmaradoztak. Itt a remek alkalom, hogy újra legyenek! 😉

Ezt a kutyusos képet már mutattam a Facebook oldalamon, de a készítéséről nem írtam semmit. Melyik képről van most szó? Erről a 20 x 20 cm-es Paverpol képről, melynek címe „Éjjeli séta”. 😉

Paverpol - Éjjeli séta

Paverpol - Éjjeli séta - munka közben

Paverpol - Éjjeli séta - munka közben

Paverpol - Éjjeli séta - részletfotó

Paverpol - Éjjeli séta - részletfotó

Paverpol - Éjjeli séta - részletfotó

Paverpol - Éjjeli séta - részletfotó

A festésről készült viszont videó, amit most meg is mutatok. 🙂

 

“Éjjeli séta – egy domborműves, kutyás kép készítése Paverpol technikával” bejegyzéshez 2 hozzászólás

  • Szia!

   Ezen a linken találod az alkotócsomagokat: Alkotócsomagok. Van olyan is, aminél csak 1 képet lehet elkészíteni, de olyan is, amiben 3 hasonló témájú kép van együtt.

   Az alkotócsomagokat több módon választhatod ki:
   – alapcsomag: Az alapcsomag tartalmazza az alap hozzávalókat, pl. fa lap/vászon, akasztó, fa figurák, gyöngyök, textilt, ecseteket, stb. és a videós tananyagot. (ezt akkor célszerű választani, ha van otthon Paverpolod és valamilyen akril festéked, pl. Pentart fényes akril festék)
   – alapcsomag + akrilfestékek
   – alapcsomag + Paverpol
   – alapcsomag + akrilfestékek + Paverpol

   Az élő foglalkozásokon vagy mini, állványos képekkel vagy 20×20 cm-es, fekete árnyas, állatos képekkel szoktunk kezdeni.

   Ha bármi kérdésed van az alkotócsomagokkal kapcsolatban, írd meg itt, vagy a Facebookon írj egy üzenetet. Ha jól látom, benne vagy a „Hogyan alkoss Paverpol-lal domborműves képeket? – Alkotások szigete” csoportban.

   Üdv:
   Vivien Holl

   Válasz

Szólj hozzá!