Mennyi minden található a tenger mélyén!

Bizony, rengeteg minden található a tenger mélyén… 😉 Régóta akartam egy tengeri Paverpol képet készíteni, s 2 hete készítettem is egyet. Ami annyira tetszik, hogy több is fogja követni. 😀 Addig viszont mutatom, hogy hogyan készült az első…

Az első lépés egy Paverpol kép készítésekor mindig az, hogy kitalálom hogy mik lesznek rajta és nagyjából hogyan. Például így:

Paverpol - A tenger mélyén 1. - munka közben

Aztán jön a Paverpol-ozás. Ezt a képet kicsit másképp kellett csinálnom, mint a többit, hiszen itt a kiegészítő elemeket – kagylókat, gyöngyöket nem festettem be. Ugyanakkor, ha a kép már teljesen megszáradt, akkor nehezebb a nagy kagylókat jól rárakni.

Paverpol - A tenger mélyén 1. - munka közben

Ezért most hajszárítóval gyorsítottam a száradáson, s amikor már nem ragadt a textil (de még nem volt kemény), akkor festettem be az egész képet kékre, majd a növényeket zöldeskékre.

Paverpol - A tenger mélyén 1. - munka közben

Ezután már „csak” a kagylókat, a különféle gyöngyöket, a kulcsot és a nyakláncot (ezt még korábban fűztem) kellett Paverpol-lal felraknom a képre.

Paverpol - A tenger mélyén 1. - munka közben

S végül ilyen lett a kép, miután teljesen megszáradt másnapra a textil. Szeretnéd látni ezt a képet élőben? 2018. februárjában most Pápán, a könyvtárban megtekintheted, ugyanis lesz egy Kiállításom. 😉 Sok szeretettel várlak ott! 😉

Paverpol - A tenger mélyén 1.

Találkozunk február 2-án 17 órakor? 😉

Szólj hozzá!