Holdfény

Tegnap mutattam egy részletet a mai képből. Ma pedig megmutatom a teljes képet, a készítését és pár tanulságot. 😉

Még régebben vettem egy pólót Győrben. A Baross úton láttam meg egy próbababán, amikor mentem hazafelé az egyetemről. Nem szoktam fekete pólót venni, de a minta nagyon megtetszett. Kiderült, hogy az az utolsó darab. Felpróbáltam és a mérete, hm… Még „éppen” jó volt… De tudtam, hogy meg akarom venni. Így megvettem és csak otthon hordtam. De imádtam!

Így amikor eljött az ideje egy új életet kapott a póló.

Paverpol - Holdfény - munka közben

Egy kis tanulság – sose vágd teljesen körbe a mintát. A fekete textil jól jött volna később, de szerencsére megoldottam. 😉 Egy erdőt képzeltem a lány köré, mintha két fa között kinézve látnám meg őt.

Paverpol - Holdfény - munka közben

Miután megszáradt a Paverpol, az egészet befestettem feketére.

Paverpol - Holdfény - munka közben

Következő tanulság – este nem jó fényképezni, de így is születhetnek érdekes fotók – pláne, ha bemozdul a kezed. 😀 Olyan érzésem van, mintha tényleg a hold fénye ragyogna rá…

Paverpol - Holdfény - munka közben

Utána elővettem a többi Pentart akril festékemet (ennél több színem van, de most „csak” ezeket használtam :D) és elkezdtem finomítani az erdőt, illetve az eredeti képre is ráfestettem egy kicsit, hogy jobban egységes legyen a kép.

Paverpol - Holdfény - munka közben

És végül ez lett a végeredmény, egy 32 x 32 cm-es fa lapon:

Paverpol - Holdfény

Ugye, hogy érdemes volt megvenni azt a pólót? 😉

“Holdfény” bejegyzéshez 2 hozzászólás

 1. Gratulálok! Remek történet és az eredmény csodálatos, valóban szép és az teszi még varázslatosabbá, hogy a TE munkád!
  Nagyon ügyes vagy!
  De azt kell, hogy írjam, sokan vagytok ügyesek és szégyellem magam, hogy én nem rukkoltam még elő semmivel. A természetjárás, fotózás, növényekkel való foglalkozás a kedvencem.
  A másik problémám, amiről tudsz, hogy nem tudom kezelni FB-t.
  További sikereket kívánok!!!!!

  Válasz
  • Kedves Ica!

   Köszi a dicséretet! 🙂
   A blogomon más alkotását is meg szoktam mutatni, a 12 hónap – 12 alkotás sorozatban nem csak gyöngyözés vagy Paverpol található. A fényképezés is alkotás, ha szeretnél, még most is becsatlakozhatsz az alkotók közé. De akár egy teljes bejegyzés is szóba jöhet. 😉 Ha a facebook-ot nem is tudod használni, az info@vivienholl.com email-en el tudsz érni. 🙂

   Üdv:
   Vivien Holl

   Válasz

Szólj hozzá!