12 hónap – 12 alkotás – Február

Most a februári alkotásokat fogom megmutatni. A „12 hónap – 12 alkotás” kihíváshoz azóta még ketten csatlakoztak, először őket mutatom be és az alkotásaikat, majd pedig a többiek alkotásait. Nagyon jó alkotásokat kapok, örülök, hogy megmutathatom őket nektek! 😉

Nagy Zsuzsa vagyok, fa ajándék,- és használati tárgyakkal foglalkozom, 6 éve. Először a munkahelyemen, de most már másodig éve vállalkozóként. Kézzel vágom ki a figurákat rétegelt lemezből, csiszolom, majd festem és lakkozom.

Mindig is volt kézműves hobbim, varrtam, kötöttem, origamiztam. Decoupage, gyöngyfűzés és nem is tudom még hogy mi minden technikát kipróbáltam már. A fa az igazi nagy szerelem, mert alapvetően szeretem a fát, az illatát, a tapintását és a másik nagy szerelem a festés. Ezekben a munkákban, mindkettőre szükségem van.

A lányomnak készítettem ezt a papírtörölköző tartót, mert imádja a bocikat. Rétegelt lemezből vágom ki, festem és lakkozom a termékeimet. Normál méretű papírtörölköző fér el rajta.

Nagy Zsuzsa 2017. február

Hainer Katalin vagyok, Budapesten élek. A gyöngyfűzéssel egy ismerősöm karkötője láttán kezdtem el foglalkozni már 2 éve. Eleinte tanfolyamra jártam, ahol az alapokat és a technikákat megtanultam. Mostanában az interneten keresem a mintákat. Mellette ismerkedem a papírfonással és a Candy Wrapper technikával is. Régebben szalvéta technikával készítettem képeket, néha még ma is csinálok, és gipszből hűtőmágneseket és alkalmakra pl. karácsonyfa lógókat. A szalvétatechnikát a papírfonásnál is tudom alkalmazni.

Most egy swarovski gyöngyből készült karkötőt mutatok meg. Már nagyon régóta terveztem a megfűzését, mostanra elkészült.

Hainer Katalin 201. febuár

Prebendárcsik Éva

A februári alkotásom ismét egy pirográf kép. Van egy csoport facebook-on ott is volt egy kihívás. Adott volt egy kép és hogy azt ki hogy készíti el. Az enyém ilyen lett. Az első kép volt a kiindulási alap. A második képen már átrajzoltam a mintát a fára. És az utolsón láthatod a végeredményt.

Prebendárcsik Éva 2017. február

Prebendárcsik Éva 2017. február

Prebendárcsik Éva 2017. február

Ádám Anita

Ez az egyik kedvenc alkotásom. A követ 1 másik csodaszép kővel együtt kaptam páromtól. Mind a kettő a szerencseköveim közé tartozik. Ez a gyűrű sokáig mozgatta a fantáziámat mielőtt elkészült. Nem tudtam pontosan, hogy milyet szeretnék, csak, hogy egy gyűrűt. Kislányom azt mondta, hogy olyan, mint a mesében a tündérek gyűrűje, szerintem, egy kicsit boszis lett. 😉

Ádám Anita 2017. február

Brútyó Viola

Mutatom a februári művemet. Egyelőre maradtam az egyszerűbb dolgoknál. Ezt a lóherét is a kabalák és talizmánok könyvből készítettem.

Brutyó Viola 2017. február

Mária Steidlné Csapó

Ez egy programozott karkötő, a tulajdonosának szerencsét hozott. 🙂

Steidlné Csapó Mária 2017. február

Makatics Eszter

A múlt hónapban megismerhettétek bemutatkozásomból, hogy sok mindennel foglalkozom. Ezért februárra egy 3D keresztszemes hímzéssel készült házikómat szeretném nektek megmutatni. Most éppen ő az aktuális kedvenc.

Makatics Eszter 2017. február

És most a saját alkotásom mutatom meg, ami egy újabb Paverpol-os alkotás. Egy fotópapírra nyomtatott képet használtam fel hozzá, a sziklákat és a keretet Paverpol-lal készítettem és Pentart akrilfestékkel festettem. A kép mérete 60 x 30 cm.

Paverpol - Tengerpart

Szólj hozzá!