12 hónap – 12 alkotás: 2020. áprilisi alkotások

Eltelt most már április is, pedig még csak most volt március… Az új helyzetbe szerintem sokan belerázkódtak, ahogy tudtak, de valószínűleg már mindenki nagyon várja, hogy visszaálljon a régi helyzet. Én is nagyon várom, hogy újból jobban kimozdulhassunk. 😉 De addig is itt van nekünk az alkotás – lássuk hát a kihívás áprilisi alkotásait!

Wenneszné Wally Tünde

Áprilisban a Húsvétra hangolódtunk, így horgolt tojások kerültek ki a kezeim alól. Két darabot készítettem ajándékba. Ezek is hasonlóképpen készülnek mint a nyakláncok és karkötők, de a hurka szélessége folyamatosan változik. Kezdésnél mindössze 6 gyöngy van egy sorban, míg a munka közepe 66 gyöngyből áll. A befejezéshez ezt a 66 gyöngyöt kell ismét elfogyasztani, hogy 6 darab maradjon az utolsó sorban. A két mintából a virágosat véletlenszerűen választottam ki, míg a halacskás a nagyobbik fiamnak készült, aki rajong Némoért.

Wenneszné Wally Tünde 2020. április

Wenneszné Wally Tünde 2020. április

JG Soutache

Boldog Anyák napját minden anyukának, nagymamának, dédikének!

Jász Gabriella 2020. április

Hollenczerné Balogh Ilona

A fekete-fehér színpáros sokak kedvence. Én is szeretem ezt a párosítást, már több kockámat fűztem így. Ebben a hónapban is kockákat fűztem, fekete-fehér színnel, de most hiányzik egy kis kocka a nagy kockából… 😉
Neked melyik párosítás tetszik jobban? Fekete-fehér vagy a fehér-fekete? 😉

Hollenczerné Balogh Ilona 2020. április

Ádám Anita

Áprilisi hónapban a húsvétra készültünk a lányokkal, ami a legjobban tetszett nekik, amikor ezeket a pipiket készítettük. Tojástartó közepét kiszedtük, festettük, és díszítettük… de, azért, a drótjaim sem maradtak el, bár, most nem volt sok időm rájuk, azért, egy kis egyszerű karkötőt sikerült készítenem. 🙂

Ádám Anita 2020. április

Ádám Anita 2020. április

Ádám Anita 2020. április

Ádám Anita 2020. április

Áprilisban jó sok fényképet készítettem – amiből párat már meg is mutattam. 😉 De azért készítettem két alkotást is. 😉 Még februárban készítettem egy világítós képet, ezt gondoltam most tovább. Illetve készítettem egy zöld ékszerdobozt, amibe 12 ékszert lehet lehelyezni.

Vivien Holl - Virágtündér

Vivien Holl - ékszerdoboz

Szólj hozzá!