Fekete színű képek minden árnyalatban

Most a hónap elején a fekete színt mutattam egy blogbejegyzésben, úgyhogy most mutatok néhány domborműves, fekete színű képet. 😉 Vagyis főleg olyanokat, amikben a fekete dominál. 😉

A fekete színről szóló blogbejegyzést ide kattintva találhatod meg: Színek jelentései – a fekete szín

De most lássuk is a domborműves, fekete színű képeket! Vagyis 1 képet. Ugyanis van egy olyan fekete képem, amint tényleg ez a szín dominál. 😀 A címe Telihold.

Paverpol - Telihold - farkasos, éjszakai, domborműves kép kép

 

De vannak más fekete színű képeim is – igaz ezeken kevesebb a fekete. Viszont nagyon jó a kontraszt rajtuk cserébe. 😉 Mint ezeken a fekete árnyas, éjszakai képeken. Különféle színkombinációk – különféle állatok. Ráadásul ezeket bármikor szabadon kombinálhatjuk.

Fekete színű képek - kontrasztos színekkel

Az éjszakai képek nagyon titokzatosak tudnak lenni – lássunk is belőlük egy válogatást. 😉 Te az utolsó képed lévő házba be mernél menni?

És ha már a merésről beszélünk, akkor nézzünk meg egy „félelmetesebb” kombinációt – vagyis egy narancssárga-fekete, Halloween-i válogatást. Te kiraknál a szobádba az egyik képet?

Neked melyik képösszeállítás vagy kép tetszett a legjobban? Írd meg hozzászólásban! 😉

Ha pedig annyira megtetszett, hogy szívesen látnád nálad, akkor pedig kattints erre a linkre: www.alkotasokszigete.hu, s itt megtalálod mindet (kivéve, ha valamelyik már új gazdára talált a blogbejegyzés megírása óta 😉 ).

Szólj hozzá!