Paverpol tanfolyam lesz… de mi az a Paverpol?

Február 24-én egy Paverpol tanfolyamot fogok tartani a pápai könyvtárban. Valószínűleg van néhány kérdésed, amikre most válaszolnék…

Legelőször is mutatom a tanfolyam plakátját. 😉

Tanfolyam - Pápa 2018.

És most következnek a kérdések és a válaszok. 😉

  • Mi az a Paverpol?

Röviden – egy textilszobrászati technika, aminek a fő alapanyagát is így hívják. Hosszabban – egy dekorációs és szobrászkellék termékcsalád. Egy 3 az 1-ben anyag – egyben ragasztó és keményítő anyag, 27 féle színezővel. Szobrokat, domborműveket, dekorációkat és még rengeteg mindent tudsz belőle készíteni rövid idő alatt. Az elkészült alkotás akril és olajfestékkel is befestheted.

  • Textilszobrászat? Hol a textil és hol a szobor a plakáton?

A Paverpol termékcsaládja folyamatosan bővül új anyagokkal, például különféle porokkal (PaverPlast, PaverSand, Art Stone), színezőkkel (27 féle szín), lakkokkal, stb. Így lehet készíteni különféle masszákat is – ezekhez a képekhez Paverpol+PaverPlast+Art Stone keveréket használtam. És bár eredetileg szobrokat készítettek ezzel a technikával, képeket is lehet vele készíteni, mivel ennek a technikának csak a képzeleted szab határt.

  • Akkor most nem is fogunk textilt használni?

Szalagokat fogok vinni, de több textilt most nem. A textileknek több a száradási ideje, mint a keveréknek, ezért úgy gondoltam, hogy első alkalommal ilyen képeket készítsünk. Természetesen, ha igény van rá, később lehet nagyobb és több textilt tartalmazó képet készíteni. 😉

  • Mekkora lesz az alkotás, és csak ez a 3 szalvétaminta lesz?

A képek alapjai 25 x 25 cm-es fa lapok lesznek, melyekhez akasztót is fogok adni. És nem csak ez a három minta lesz, többféle mintájú szalvétát fogok vinni.

  • Miért kell előre jelentkezni?

Azért mert a maximális létszámot 6 főben határoztam meg. Sokaknak új lesz ez a technika, s nagyobb létszámú csoportnak nehezebb segíteni (csak két kezem van :D). Az info@vivienholl.com email címre küld a jelentkezési szándékod!

  • Kell-e valamit hoznom?

Igen, erről akkor is fogok neked írni, amikor jelentkezésedet visszajelzem. De azért ide is leírom: egy olyan felsőt, amit nem baj ha véletlenül összefestékezel, illetve egy hajszárítót. Ugyanis azzal fogjuk felgyorsítani a kép száradását (egyébként sokkal több időre lenne szükségünk a kép elkészítéséhez).

  • Milyen hosszú lesz a foglalkozás és mennyibe kerül?

Ez attól is függ, hogy mennyire aprólékosra fogod készíteni a képed. Valószínűleg kb. 3 órás lesz a foglalkozás, de ha egy kicsit több időre lesz szükséged, akkor is be tudod fejezni. 😉 A foglalkozás díja 3 500 Ft (ami tartalmazza a felhasznált anyagokat – falap, szalvéta, akasztó, Paverpol+PaverStone+Art Stone keverék, Pentart akril festékek, és minden más, amit ráraksz, pl. gyöngyök, dekorkavics, gyöngykupakok, stencil, szalagok, fa figurák, stb., és az oktatásom díját is.) Ez az ár most egy bevezető ár, mely később biztosan emelkedni fog. Használd ki most ezt a kedvező lehetőséget!

 

Remélem minden kérdésedre megadtam a választ. 😉 Ha mégsem akkor írj egy emailt az info@vivienholl.com-ra, vagy a Facebook oldalamra!

Ha pedig kedvet kaptál, hogy kipróbáld ezt a technikát és alkoss magadnak egy saját domborműves képet, akkor kattints erre a linkre, s itt megtalálod az aktuális foglalkozások témáját időpontját és helyszínét: Foglalkozások. Várom a jelentkezésed! 😉

Szólj hozzá!