Állatos Paverpol tanfolyam Pápán

Most hétvégén megtartottam az első Paverpol tanfolyamomat Pápán. Állatos szalvétákkal készítettünk képeket a három (vagyis 6) résztvevővel.

Hogy is lett a háromból 6 alkotó? Úgy, hogy 3 kislány is volt a jelentkezők közt és ők az édesanyjukkal alkottak közösen. De először kezdem az egészet az elején…

Még a kiállításom szervezése alatt megbeszéltük, hogy a könyvtárban fogok tartani egy Paverpol tanfolyamot. A kérdés az volt, hogy mi legyen a téma, ami mutatós, de mégsem kell nagyon sok idő hozzá. Végül állatos képeknél döntöttem, hiszen mindenki szereti az állatokat! 😉 Ezután elkészítettem a mintaképeket és a plakátot, majd meghirdettük a tanfolyamot.

Tanfolyam - Pápa 2018.

A tanfolyamra végül 3 jelentkezést kaptam, az utolsót péntek este. Addigra már minden alapanyag össze volt készítve, hogy reggel csak fel keljen kapni a táskákat. Úgyhogy szombat reggel 4 nagy csomaggal elindultam az édesanyámmal Pápára, a könyvtárba. Amikor elkezdtünk kipakolni, megérkeztek a résztvevők is… Először a szalvétákat válogattuk ki a képhez, majd a többi hozzávalót. Nem volt könnyű döntés nekik (igaz, általában nekem sem az :D). Aztán elkezdtük a képeket.

Zseraldina két lányával, Korinával és Amirával alkotott közösen egy baglyos képet. Kattints a képekre és láthatod, hogy hogyan alakult a kép… 😉

Kinga Nórival jelentkezett szinte az utolsó pillanatban, de biztos vagyok benne, hogy a végén nagyon örültek annak, hogy megpróbálták. 😉 Ők egy cicás képet készítettek.

Anita egy zsiráfos képet készített, ugyanis a kisfia imádja Afrikát.

A foglalkozás vége felé a VEOL-tól (Veszprém Megyei Hírportál) megérkezett Laskovics Márió is. Amint megjelent a cikk a tanfolyamról, megosztom itt azt is. Addig is íme néhány kép Máriótól, amiket nagyon köszönök!

S ilyen volt képekben az első csoportos Paverpol tanfolyamom. 😉 Köszönöm a résztvevőknek, hogy jelentkeztek s ilyen szép képeket készítettek! Remélem még fogunk közösen alkotni. 😉

Ha pedig kedvet kaptál, hogy kipróbáld ezt a technikát és alkoss magadnak egy saját domborműves képet, akkor kattints erre a linkre, s itt megtalálod az aktuális foglalkozások témáját időpontját és helyszínét: Foglalkozások.

Szólj hozzá!