12 hónap – 12 alkotás: 2020. februári alkotások

Máris eltelt egy újabb hónap, a február. Pedig most szökőév van, s egy nappal hosszabb is volt a hónap, s mégis gyorsan elszállt az idő. De azért alkotni is volt egy kis idő szerencsére. Lássuk hát a februári alkotásokat!

Wenneszné Wally Tünde

Ahogy ígértem,ebben a hónapban már ékszerrel készültem. Egy egyszerű, de elegáns szettet készítettem a Valentin nap jegyében, mely egy 49 cm hosszúságú nyakláncból és egy 20 cm-es karperecből áll. A minta rózsákat ábrázol, amelyek a közelebbi képeken szépen kirajzolódnak. A szett különlegessége, hogy fekete horgolócérnára készült, ami valamelyest megnehezítette az elkészítését. Lámpafénynél már nehezen láttam a szemeket, így csak nappal tudtam vele haladni, jó fényviszonyok mellett.

Wenneszné Wally Tünde 2020. február

Wenneszné Wally Tünde 2020. február

Wenneszné Wally Tünde 2020. február

Wenneszné Wally Tünde 2020. február

JG Soutache

Február a farsang, a különböző bálok ideje, a szerelem és szeretet ünneplése és előkészület nőnapra és március 15-re. Szerintem ez a hónap olyan mint egy nyüzsgő hangyaboly. Tele élettel, vidámsággal, romantikával. Készülődés a tavaszra, vágy a megújulásra.

Jász Gabriella 2020. február

Jász Gabriella 2020. február

Hollenczerné Balogh Ilona

A kocka fűzések után kedvet kaptam egy kis nyaklánc fűzésre. Az eredeti mintában rizsgyöngyök nem voltak, de én fűztem bele néhányat.

Hollenczerné Balogh Ilona 2020. február

Hollenczerné Balogh Ilona 2020. február

Ádám Anita

Ebben a hónapban ez a kis gyűrű készült ciánkék jade gyönggyel. Szeretem ezt a fazont készíteni. 🙂

Ádám Anita 2020. február

A győri kiállításomra még februárban is készítettem képeket. Most a legutolsót fogom megmutatni, ami egy nagyon „cseles” kép. Ugyanis kétféleképpen is fel lehet akasztani! 😀 A címe pedig Fény felé.

Vivien Holl - Fény felé

Szólj hozzá!