12 hónap – 12 alkotás: 2020. márciusi alkotások

Az idei március valószínűleg mindenkinek teljesen másképp alakult, mint ahogy tervezte… A vírus miatt sok minden változott, rengeteg új helyzet lett, amire szinte azonnal reagálnunk kellett… De szerencsére egy kis alkotás így is minden kihívónak belefért az életébe, sőt valaki közösen alkotott a gyermekeivel. 😉 Lássuk hát a „12 hónap – 12 alkotás” kihívás márciusi alkotásait!

Wenneszné Wally Tünde

Márciusra két egyedi, gyöngyhímzett medállal készültem. Főként a lila és a rózsaszín különböző árnyalatai dominálnak bennük. A medálok szívét alkotó kabosonok is kézműves termékek, Annie Mood készítette őket nagy örömömre. 😊 Ezúton is köszönöm neki! ❤ Anna oldalát itt találjátok: Annie Mood

Wenneszné Wally Tünde 2020. március

Wenneszné Wally Tünde 2020. március

Wenneszné Wally Tünde 2020. március

Wenneszné Wally Tünde 2020. március

JG Soutache

Hát ez a hónap nagyon húzós mindenkinek! Azonban a legfontosabb, hogy egymásra figyeljünk és őrizzük meg a pozitivitásunkat! Bármilyen sötét is legyen, mindig van remény.

Jász Gabriella 2020. március

Hollenczerné Balogh Ilona

Ebben a hónapban újra visszatértem a kockázáshoz. 4 mm-es gyöngyökkel dolgoztam. A viaszgyöngyöket rombusz alakú csiszolt akril gyöngyökkel kombináltam. 😉 Szerintem mutatósabbak, mint ha csak akril gyöngyből lennének a kockák.

Hollenczerné Balogh Ilona 2020. március

Ádám Anita

Ebben a hónapban főleg a lányokkal alkottunk. Köveket festettünk… az volt a legjobb móka. Viki csak pacázta a követ, de olyan szép színes lett. Noémi fát festett rá, Reni, pedig elmaszatolta a félkész munkákat, hogy legyen mit újra kezdeni. 😀 Olyan aranyosak voltak, hogy én is kedvet kaptam… nem az igazi, de jó kis időtöltés volt. 🙂 De azért a drótozás, sem maradt el.

Ádám Anita 2020. március

Ádám Anita 2020. március

Ádám Anita 2020. március

Ádám Anita 2020. március

Karácsony után vettem két „mini világot” szülinapi ajándékba magamnak. Természetesen még januárban megérkeztek, azonban akkor kiállításra készülődtem, majd az újbóli webáruház nyitásra, aztán vásárra és workshopokra… Úgyhogy félre lettek rakva, majd ha lesz „szabadidőm”, akkor megcsinálom jeligére. Hát most lett… Úgyhogy úgy döntöttem 2 napot rászánok és megcsinálom őket gyorsan – természetesen 5 nap kellett, de meglettek. 😀 Hamarosan mutatok további részletképeket belőlük. 😉

Vivien Holl - Mini világ

Mini világok - Garden

Vivien Holl - Mini világ

Vivien Holl - Mini világ

Szólj hozzá!